Fotogalerij Tuincenter Degroplant - Ardooisesteenweg 359 - 8800 Roeselare

tel. 051/241672 fax: 051/209626 open: 8:30 - 12:00 en 13:00 - 19:00 gesloten: zondagnamiddag en maandagvoormiddag

 
 

Home > OpgeMERKt bij Degroplant!

1.jpg
VT Zaden: 'Smaak! Kleur! Geur!', daar gaat het om bij het zelf kweken. Je vindt het in het hele assortiment zaden terug. De rijke variatie van groenten, kruiden en bloemen prikkelt de zintuigen.
BAYERGARDEN.png
Bayer Garden: Gewasbeschermingsmiddelen voor de siertuin, het terras, voor uw gazon, voor binnenshuis, de moestuin, voor elk mogelijk probleem bieden wij u de oplossing!
elhopurelogozwart.jpg
Pure: De pracht van de natuur en de moderne architectuur zijn de inspiratiebronnen voor ontwikkeling van de pure collectie. Pure brengt lifestyle in je interieur, op je terras en in je tuin.
EMSA-LOGO.jpg
Emsa: De Esteras potterielijn van Emsa bestaat uit hoogwaardige potten in hedendaagse vormen in authentieke kleuren met de hand vervaardigd. Naturelite potten en plantenbakken zijn gemaakt van glasvezel met fijn uitgebalanceerde minerale additieven.
imagesCA323F2S.jpg
Asef: Asef … fleurt uw tuin op. Asef helpt je hierbij graag een handje, met een compleet gamma aan potgronden, bodemverbeteraars en meststoffen.
logo.jpg
LuxForm: De ideale tuinlamp komt van Luxform. Je hebt geen bedrading en elektriciteit meer nodig. Zowel je portemonnee, je uitzicht en het milieu hebben er baat bij! Makkelijker kan niet!
logo_addenda.png
Addenda: Addenda® is een A-merk met alle voordelen die daarbij horen. Als onze naam erop staat, weet je zeker dat je topkwaliteit krijgt. Onder het hoofdmerk Addenda® bieden we twee merken, de Campanula [in twee varianten] en de Hebe [twee varianten].
Logo_Elho.jpg
Elho: Elho is gespecialiseerd in zelf ontworpen kunststof plantenbakken die inmiddels hun weg over de hele wereld vinden. Al meer dan 45 jaar zijn we erop gespitst om mensen te verrassen. Elke keer weer.
Logo_FE_Colour.jpg
Forever & Ever: Forever&Ever® is een bloeizekere collectie boerenhortensia's die bloeit van het voorjaar tot de eerste vorst. Forever&Ever® ontwikkelt, in tegenstelling tot normale boerenhortensia's, zijn bloemknoppen op jong hout,
logo_intro_nieuw.jpg
Gardival: Gardival kan bogen op een jarenlange ervaring inzake selectie en bewerking van hout tot en met de afwerking tot eindproducten. Zo garanderen wij u een optimale kwaliteit. In ons gamma vindt u een zeer brede waaier aan houten producten
logo_osmo.png
Osmo: Osmo staat voor gebruiksvriendelijke organische meststoffen & potgronden. Ons overzichtelijk assortiment is er op gericht een oplossing te bieden voor elk tuinprobleem.
Logo_scotts-Substral.png
Substral: Het Substral assortiment bestaat uit vloeibare meststoffen, meststofstaafjes, hydrokorrels, potgronden ... Dit alles en nog zoveel meer. Want Substral heeft een hart ... voor jouw planten.
18 files on 2 page(s) 1